A SZIN-re is érvényesek az elmaradt Kingdom of Hegyalja-bérletek

2015.07.10. 09:50

A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői megállapodtak az idén is elmaradt Hegyalja fesztivál, oppardon, a Kingdom of Hegyalja gazdáival, így az utóbbira megváltott bérletek az előbbire is érvényesek. A SZIN-re idén 90 000 látogatót várnak, hozzájuk csatlakozhatnak a Hegyalja károsultjai. A szegedi bulival egyébként kilóra jól járnak, hiszen hatnapos lesz, 200 előadóval és kismillió programmal.

Fellép a Scooter, Dj Fresh, a Russkaja, a Dubioza kolektiv, és Chris Lake., a hazai mezőnyből Ákos, a Kosheen énekesnőjével (Sian Evans-szal) megerősített Brains, a Punnany Massif, a Hiperkarma, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz, a Wellhello, a Kelemen Kabátban, a Supernem, a Péterfi Bori & Love Band, a Hősök, a New Level Empire, az Anna and the Barbies és a Beatrice is. 

A Hegyalja ugye július 15-19. között lett volna, a SZIN viszont augusztus 24-29. között kerül megrendezésre. A bérletek az alábbi feltételek esetén érvényesek: kizárólag eredeti, a 2015-ös Kingdom of Hegyaljára szólnak, érvényességüket a vonalkód alapján állapítják meg, azaz csak sértetlen/leolvasható vonalkód és sérülésmentes bérlet jogosít belépésre. (mti)