Partiarc vagyok, ments ki innen!

cover
2015.07.12. 12:23 Módosítva: 2015.07.12. 13:48

Az Index házi rockere már megmártózott a Balaton Sound veretésében, de egyelőre ezt még nem mutatnánk be, maradjunk annyiban, hogy a vágatlan felvételek annyira durvák, hogy váltott vágókkal kell dolgoznunk, hiszen egy óra munka annyira megterheli az idegrendszert és a rekeszizmokat, hogy azonnali védőitalra és nyugtató Edvin Marton slágerekre szorulnak.

Addig is, amíg elkészül a Rock and roll a Soundon videónk, ideje bemutatnunk másik bátor vállalkozónkat, Zolit, a bonyhádi hentest, aki a jövő héten benéz a Rockmaratonra, a sár, a vébéká és a rock and roll ideiglenes fővárosába.

Hogy miért választottuk éppen őt? Hát mert Illés Zoltán bonyhádi hentes megtestesíti a Balaton Sound közönségének azt a rétegét, amely valójában minden olyan emberben mélyen benne van, még abban is, aki magát az elektronikus zenét és a fesztiválokat sem szereti. Az ember, akinek semmi és senki nem állhat útjába, ha szórakozni akar. ha kell brutálisabban szeletel a tánctéren, mint egy csirkecsontozással ötvözött disznóvágás, miközben csak a jószerencsén múlik, hogy senkinek az életébe nem kerül ha igazán belendül. 

Partyarc vagyok, ments ki innen!

Ha pedig már nem lenne meg, idézzük fel, hogy ki is Patrik, a rocker, aki bevállalta, hogy védőfelszerelés nélül ereszkedik alá a Balaton Sound tömegébe! Amúgy meg Balaton Swap Maraton a jövő héten az Indexen! 

Rocker vagyok, ments ki innen!