Iskoláslánynak öltözött szakállas palit imád Japán

2015.07.17. 08:38

Azt, hogy a japánok MINDENT tudnak az elmebeteg szórakoztatásról, és arról, hogy egyáltalán nem kell elvetni a legeszementebb ötletet sem, mert ki tudja, hátha valamit ki lehet hozni abból hogy

kamerázzuk be az udvart, dobjunk be a közepére egy 15 kilós halat, és nézzük meg, mit kezdenek vele a macskák, majd kössünk fogadásokat arra, melyik lopja el!

szóval azon sem szabad csodálkozni, hogy Japánban mostanában az egyik legmenőbb dolog (két hét alatt 4 millió YouTube-letöltés) a Ladybaby nevű izé, együttes vagy mi, ami tulajdonképpen egy kisiskolásnak öltözött, szakállas ausztrál pankrátor, aki két japán kiscsajjal együtt szintipoposított halálmetált énekel.

A kavai, azaz cukiságkultuszt a metállal és izmokkal vegyítő Ladybabyben egy Ladybeard nevű fickó, a 17 éves Rie Kaneko és a 14 éves Rai Kuromija szerepel, a lányok dolga, hogy fejhangon csipogva vokálozzanak Ladybeard mögött-mellett. Ladybeard egyébként elég régóta hord női ruhát, eleinte csak viccből öltözött be a nővére ruháiba, mostára viszont ez lett a rendes utcai öltözéke, sőt, így ment el pankrátornak is, először Adelaide-ben, majd Hong Kongban, ahol emellett metálzenészként is funkcionált, kantoni nyelvű slágereket írt át metálverzióra és ezekkel lépett fel.

Japánban először 2011-ben lépett fel, és annyira bejött neki a helyiek lelkesedése a meglehetősen bizarr fellépések iránt (csurkás, szakállas, nagydarab pali énekel alsó tagozatos iskoláslánynak öltözve), hogy oda költözött, és Naoko Tacsibana fotóssal egy könyvet is kiadtak, amiben pin-up stílben fotózták. Aztán megcsinálta a Ladybabyt, és most elképesztően fülbemászó dolgokat csinál - csak az indítsa el a videót, akinek nem drága a munkaideje.