Tragédia: Elmarad a Nickelback-koncert októberben!

2015.08.14. 13:54

A tökegyforma poprock-nótákat kedvelő olvasóinknak nem a mai lesz életük legjobb napja: a Live Nation bejelenettette, hogy Chad Kroeger betegsége, illetve az abból való, a tervezettnél hosszabbra nyúló lábadozás folytán a kanadai zenekar kénytelen lesz lemondani 2015-re tervezett No Fixed Address elnevezésű turnéja minden európai állomását, így az október 16-i budapesti bulit is.

Az énekesnél júniusban hangszálak közötti cisztát fedeztek fel a gégéjében, jelenleg kezelés alatt áll és az orvosok pedig 6-9 hónapos pihenőt rendeltek el a teljes felépüléshez.

Nemcsak mi jártunk így, a Nickelback az észak-amerikai turné második körét már júniusban kénytelen volt lemondani, amikor az orvosok először diagnosztizálták Kroeger gégéjében a cisztát. Az akkori tervek szerint a szeptemberben induló európai turné koncertjei változatlan formában megrendezésre kerültek volna, azonban az orvosok a műtét eredményének ismeretében az énekest hosszan tartó pihenésre kérték a teljes gyógyulás érdekében.

Elsősorban sajnálatunkat fejezzük ki a rajongók felé, hogy idén ősszel elmarad a turné, de Chad egészsége, gyógyulása és teljes felépülése a legfontosabb jelenleg. A megfelelő pihenőidő után reméljük, hogy erősebb és jobb lesz mint valaha. Köszönjük mindenkinek a támogatást és megértést, alig várjuk, hogy ismét útrakeljünk és zenélhessünk.

A belépőket a vásárlás helyén október 26-ig visszaváltják, az interneten vásárolt jegyek esetében a belépőjegy árát a vásárláskor használt bankszámlára 30 napon belül automatikusan visszautalják, azzal a jegytulajdonosoknak további teendője nincs.

A Facebookon már korábban is létezett egy Nem leszek ott az októberi Nickelback koncerten-csoport, most már tényleg lehet csatlakozni.