Leslie Mandoki helyett háromszor jöhetett volna Snoop Dogg

2015.08.25. 13:24

A 444.hu megkérdezte a Várkert Bazárt, hogy mennyibe került Leslie Mandoki, vagyis a Man Doki Soulmates Várkert Bazárban tartott, augusztus 21-i koncertje, majd miután onnan egyáltalán nem jött válasz, a Miniszterelnökséghez fordultak, amelynek válaszából kiderült, hogy:

a koncertet a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. szervezte. A fellépés összesen nettó 94 millió forintba került.

Na most 94 millió forint nem kis pénz egy négyórás koncertre, nagyjából 300 ezer euró vagy 340 ezer dollárnak felel meg, ami alapján a 444.hu összeszedte, hogy más fellépőkhöz viszonyítva mennyi az összeg. Így jöhet ki, hogy ez nagyjából egyharmad Robbie Williams vagy egy egész David Guetta, sőt, akár hatvan Wellhello-fellépés kijött volna ebből a gázsiból.

A Complex 2014-es adatai szerint még hozzátenném a felsoroláshoz, hogy ennyit kérne összesen három olyan headliner, azaz egy Nagyszínpad főműsoridejébe való fellépő,

mint A$AP Rocky, Snoop Dogg és Lauryn Hill. Összesen.

Nicki Minaj talán kijönne ennyi pénzből, ha jól szervezkednénk, de Drake-hez és Kanye Westhez már jobban a zsebbe kellene nyúlni.