Ön híres DJ? Akkor hülyére keresi magát!

2015.08.25. 09:49

A Forbes magazin, ahogy tavaly, idén is összeszedte, hogy nagyjából mennyit keresnek legismertebb DJ-k, az első néhány pedig így néz ki:

  1. Calvin Harris – 66 millió dollár
  2. David Guetta – 37 millió dollár
  3. Tiesto – 36 millió dollár
  4. Skrillex – 24 millió dollár
  5. Steve Aoki – 24 millió dollár

Ha ez esetleg valakinek nem lenne elég, akkor a Forbes még egy videóban is összeszedte a legfontosabb tényeket, természetesen döngölő zenére komponálva:

Amellett, hogy Calvin Harris degeszre kereste magát az utóbbi tizenkét hónapban, kiadott egy albumot is, és összejött az amerikai popzene egyik állócsilagával, Taylor Swifttel is. Harris a Forbes szerint hatszámjegyű gázsikat szokott bezsebelni, természetesen dollárban. 

David Guetta keményen melózik a pénzért, Las Vegasban harminc bulit nyomott le, közben hetente elrepked Ibizára, ugyanis ott rezidenskedik. Tiesto összesen legalább 100 alkalommal lépett fel az utóbbi 12 hónapban, nem sokkal mögötte van Skrillex 95 fellépéssel, de ez mind kismiska Steve Aokihoz képest, aki 216 alkalommal bulikapitánykodott ugyanebben az időszakban. Pedig még visszafogta magát: az eggyel korábbi 12 hónapban 277-szer lépett fel.