18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A meztelen lány valami rosszra készül

2015.09.07. 15:17

Island of Promise címmel nemrég debütált az MR2 Petőfin Belau első dala Hegyi Dóri közreműködésével, amihez most készült egy videoklip is. Az egyetlen egy snittből álló folyóparti kisfilmben egy fiatal lány (Tóth Bori) ébred fel egy vízen úszó lakóautóban, majd meztelenül átsétál a túlpartra, de ennél többet inkább nem mondunk. (Ő is szerepelt egyébként Monkeyneck legutóbbi klipjében is.)

BELAU ft. Hegyi Dóri: Island of promise from Belau on Vimeo.

A klipet egyébként Damokos Attila rendezte, az operatőr pedig a Sorstalanságból is ismert Nagy Marcell volt (a vele készült interjúnk itt olvasható).

A Belau egyébként Kedves Péter projektje, amit a saját bevallása szerint a külföldi utazásai inspiráltak, és a jövőben teljes formációvá alakul, illetve a hosszú távú tervek között szerepel több olyan tematikus lemez, ami különböző földrajzi területek hangulatát idézik. Ez a mostani dal sundowntempo nevet kapta és nagyjából illik is az Island of Promise-ra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport