Feloszlik a Leander Rising

2015.09.07. 11:43

Öt év után feloszlik a Leander Rising, a Youtube-népszerűségben rendes koncertzenekarrá váló popmetál együttes. A hírt a Facebook-oldalukon jelentették be, ahol külön nem részletezték a feloszlás okát. A Leander Rising még lenyom egy őszi turnét, majd decemberben búcsúzik egy nagykoncerttel a Barba Negrában.

Sziasztok! Egy szomorú hírt kell megosztatnunk veletek. Nehéz szívvel, de közös megegyezéssel arra a döntésre...

Posted by Leander Rising on Sunday, September 6, 2015

Köteles Leander az egyik első olyan magyar zenészek egyike, aki már Youtube-ra feltöltött házivideóival és feldolgozásaival szerzett népszerűséget. Lady Gaga Bad Romance c. számának metálos feldolgozását például már több mint másfél milliószor nézték meg, de metálosított már Rihannát is.

2010-ben aztán teljes zenekarrá alakult a projekt Leander Rising néven. Köteles nemrég Amigod néven új, kifejezetten lakossági popzenés formációt alapított, amivel még jobban elszakad a metáltól.

Ezz már a sokadik zenekari feloszlás 2015-ben, korábban a befejezés mellett döntött az Isten Háta Mögött, a Heaven Street Seven és a Subscribe is, de a Hangmás is átmeneti pihenőre kényszerült.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét