Holland klipben örökítették meg a hajléktalan-jacuzzit

2015.09.23. 11:57

Facebook-oldalán osztotta meg legújabb, budapesti helyszíneken forgatott klipjét a holland Kensington zenekar, amit Boris Booij rendezett, és amivel 2015 fantasztikus nyarának szerettek volna emléket állítani.

A Done With It című dalhoz készült klipben sok szép felvételt láthatunk a városról, feltűnik például a Petőfi és a Szabadság híd, a Gellért-hegy, valamint a Gellért fürdő alatti hajléktalanjacuzzi is, amiről néhány éve az Index is készített egy videós anyagot. A klip második felében főleg a Szigeten készült képkockákat látni, a zenekar ugyanis idén ott is fellépett, az A38 hajó sátrában.

A holland sikersztoriként emlegetett Kensington – otthon állítólag tízezres stadionokat töltenek meg – nem először járt Magyarországon, már korábban is koncerteztek itt, azelőtt pedig betegség miatt maradt el egy ingyenes koncertjük.

A zenekar ráadásul hamarosan visszatér a klip helyszínére: legközelebb november kilencedikén, egy hétfő estén játszanak majd, szintén az A38 Hajón. Az előzenekar a magyar Minimyst lesz, jegyeket pedig 1500, illetve 1900 forintért lehet vásárolni.

DONE WITH IT (Official Video), directed by Boris Booij.Travel accross Europe with us, back to Sziget Festival...

Posted by Kensington on 2015. szeptember 23.

A hónap elején, szeptember harmadikán a Szigeten szintén fellépő Avicii két magyar vonatkozású klipet is bemutatott: a Pure Grinding videójában több magyar feliratot is láthatunk (például 0:51-nél), a For a Better Day-ben pedig magyar rendszámú autókat is ki lehet szúrni.