A Rage Against The Machine elnézést kért a Limp Bizkit miatt

2015.09.30. 17:44

A közelmúlt legjobb bocsánatkérését a Rage Against The Machine basszusgitárosa, Tim Commerford követte el, aki a Rolling Stone magazinnak beszélt arról, hogy mennyire sajnálja, hogy a világra szabadították a Limp Bizkitet.

Elnézést kérek a Limp Bizkit miatt, tényleg. Nagyon rosszul érzem magam, amiért ekkora szarságot inspiráltunk

– mondta Commerford, miután a lap újságírója emlékeztette rá, hogy a Limp Bizkit frontembere, Fred Durst mennyire szereti őket, és előszeretettel hangoztatja, hogy mekkora hatással voltak rájuk.

A basszusgitáros aztán tévesen arról is beszélt, hogy milyen jó, hogy végre feloszlottak, pedig valójában dehogy, a Limp Bizkit máig tök aktív, mi például legutoljára az idei Szigeten néztük meg őket, és nagyon utáltuk a fellépésüket.

Légyszi, ne gyertek vissza legközelebb!

– írtuk a koncert másnapján. A Limp Bizkit egyébként, ahogy a legtöbb koncertjén, a Szigeten is elővette a RATM Killing In The Name című számát, amit Commerford, úgy látszik, meglehetősen nehezen visel.

A basszusgitárosnak egyébként már hosszú ideje a bögyében van Durst és zenekara: a 2000-es MTV VMÁ-n például a színpadra mászva szabotálta a Limp Bizkit díjátvételét. Durst persze akkor is csak olvadozott, hogy úristen, mekkora rock'n'roll ez a csávó. Commerfordot az eset miatt le is tartóztatták, így 15 év távlatából pedig azt mondta a sztoriról, hogy úgy öregedett, ahogy a jó borok szoktak, és már sokkal jobb erről beszélni, mint akkoriban. Persze azt is hozzátette, hogy azt azért őszintén sajnálja, hogy nem sikerült nagyobb pusztítást rendeznie a színpadon – és ezzel bizonyára nincs egyedül.