Republikánus cicaharc: Steven Tyler kiakadt Donald Trumpra

2015.10.12. 12:37

Az Aerosmith frontembere, Steven Tyler az ügyvédein keresztül ismét felszólította Donald Trump republikánus elnökjelöltet, hogy ne használja engedély nélkül a kampányában az együttes Dream On című dalát - írja az MTI. Ez nagyjából olyan, mintha Gyurcsány az LGT engedélye nélkül énekelné a következő DK-gyűlésen a Nem adom fel!-t.

Donald Trump lenyúlta az Aerotmith Dream Onját

Tyler ügyvédei a hét végén küldték el a második felszólító levelet az ügyben Trump kampánybizottságának.    Trump irodája még nem válaszolt a felszólító levélre.

Az Aerostmith a levelében felhívja a politikus figyelmét, hogy nem kapott engedélyt a Dream On vagy Steven Tyler bármely más számának felhasználására, így viszont olyan hamis látszat alakulhat ki, hogy a zenész támogatja Trump kampányát.

A 67 éves Tyler ügyvédje, Dina LaPolt közleményben hangsúlyozta, hogy a levél nem politikai vagy személyes indítékból íródott, hanem pusztán szerző jogi alapon - hiszen Tyler egyébként republikánus, az ingatlanmogul pedig köztudottan az nagy Aerosmith-rajongó, hiszen tavaly egy Aerosmith-koncert után azt twitterezte:

Nem is lehetne jobb. Steven Tyler fantasztikus volt!