Most már tényleg csak másodpercek kérdése, és összeáll a Guns N' Roses

2015.11.13. 10:59

Az év pletykájának tűnt, ahogy a 2014-es, 2013-as, stb. év hírének is az, hogy Axl és Slash elásta a csatabárdot, és belátták, hogy együtt sokkal, de sokkal több pénzt lehet keresni, mint külön külön, egy korcs Guns N' Rosesszel meg a Slash banddel, meg mittudomén, hol zenél a többi egykori tag. Az nem világos egyelőre, hogy a 2016-ra "a napokban" bejelentett, világ körüli turnét lemez is követi-e, és azt sem tudni, hogy melyik felállást támasztanák fel.

Az nyilvánvaló, hogy ha összejön a buli, akkor előre ki lehet majd osztani a világ legtöbbet kereső turnéja címet 2016-ra, ahogy a rajongókat leginkább idegesítő turnézenekarét is, hiszen azt senki nem gondolhatja, hogy ha Axl Rose eddig képes volt két órát késni egy koncertről, akkor majd pont most nem fog. 

Hivatalos megerősítés még sehonnan nem érkezett, igaz, egyik tábor sem cáfolta a dolgot, amiből zeneipari szakírók arra következtetnek, hogy már a setlistet rakják össze Axlék. Mi nem ennénk ennyire forrón a kását, és óvatos duhajként nyugtával dicsérnénk a napot, de az tagadhatatlan, hogy egy eredeti felállású Guns-bulira az első sorba vennénk headbangelős különjegyet.  

Örülünk a GNR esetleges újjáalakulásának?