Elmarad az Eagles of Death Metal budapesti koncertje

2015.11.19. 08:55

Most már hivatalos az, amit eddig csak sejteni lehetett: a párizsi terrortámadások miatt az Eagles of Death Metal lemondta a hátralevő európai koncertjeit, köztük a budapestit is. Szerdán a zenekar egy hosszabb közleményt is kiadott, amiben szerepelt, hogy átmenetileg felfüggesztik a már lekötött fellépéseiket. Ezek között ott van Budapest is, hiszen november 29-én az Eagles of Death Metal a Barba Negrában játszott volna, miután a hatalmas érdeklődés miatt az A38-ra elfogyott az összes belépő.

„A tegnapi hivatalos értesítés szerint az Eagles Of Death Metal felfüggesztette európai turnéját, a meghirdetett koncertek elmaradnak. A zenekar közleménye lejjebb olvasható. A jegyek december 31-ig visszaválthatók személyesen az A38 Hajó jegypénztárában. Online visszaváltás esetén 30 napos átfutási idővel kell számolni. Részvétünk a párizsi terrortámadás áldozatainak és a zenekarnak, reméljük, megértitek a helyzetet"

– írja az A38 hivatalos Facebook-oldala. Az eseményen való részvételét 1800 ember jelölt vissza biztosra.

November 13-án Párizs több pontján terrortámadásokat indítottak, köztük a patinás Bataclan klubban, ahol éppen az Eagles of Death Metal lépett fel. A terroristát 89 embert megöltek, köztük a zenekar merchandising pultját kezelő férfit és több zeneipari háttérembert.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb zenei hírekről, kövesse a Stenket a Facebookon!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport