18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Atomkemény lett a Tankcsapda új klipje

2015.11.25. 14:29

A Szarvasvadász című film ikonikus, orosz rulettes  jelenetét forgatta újra a Tankcsapda új, Koponyák és csontvázak című nótájához készült klipben, amiben a vörös fejkendős Christopher Walkent Lukács, Sidi és Fejes is eljátssza, Robert De Niro meg Zotya az Ektomorfból (vagy fordítva), aki ráadásul a dalban gitározik és üvölt is sokat. És milyen jól teszi.   

A klipről Lukács azt mondta a Stenknek, hogy

Nem szoktunk duettezni és ez a dal is csak erős túlzással nevezhető annak. Amikor készült, jött az ötlet, hogy a szövegéhez és a zene hangulatához jó lenne még egy – az enyémnél is karcosabb – másik hang. Nem is gondolkoztunk, egyből az ektomorfos Farkas Zolira gondoltunk. A dal és a most megjelenő klip is az egyik leginkább fajsúlyos darab a Tankcsapda történetében.

A klipet az Alvin és a mókusokból ismert Pásztor ’Alvin’ Pisti rendezte, az ő ötlete volt az orosz rulettes téma, amit az 1978-as Szarvasvadász klasszikus, Robert de Niro-Christophen Walken nagyjelenete ihlette. A forgatás több helyszínen zajlott, például a hullaházas jelenett a DVSC labdarúgóinak régi öltözőjében vették fel, és a klipben statisztaként szerepelt Dombi Tibi, a Loki egykori futballistája is. 

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb zenei hírekről, kövesse a Stenket a Facebookon!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport