A szórakozást nem lehet megunni, főleg, ha Ogli G műveli

2015.12.01. 15:02

Ogli G visszatéréséről már több ízben is beszámoltunk. Ez a Város címmel idén jelent meg a visszatérő lemeze, ami a hét lemeze volt a Stenken, de nálunk debütált a címadó dal klipje is, így adta magát, hogy a Stenk mutathatja be büszkén a dal és klip méltó folytatását, amely a Nem Lehet Megunni című dalhoz készült.

Az Ez a Város valósággal felrobbantotta az internetet, amit javarészt annak köszönhető, hogy a folyamatos internetes civakodások helyett egy fél lépéssel elegánsan hátralép, és a monitor vagy a telefon helyett a város szépségében gyönyörködik. Hogy erre mennyire nagy szükség volt, mi sem mutatja jobban, mint hogy az Ez a Város 280 ezer letöltés felett jár. 

Az új klip egyenes folytatása az előzőnek, de beszéljen róla inkább Ogli G maga: 

„A kedvenc szórakozónegyedemben – ami a VII. kerületi bulinegyed – játszódik, tulajdonképpen egy folytatása az előző videoklipnek, az Ez a Városnak, csak itt már kiszálltunk az autóból és »megtámadtuk« a szórakozóhelyeket a bombázó Hölgyekkel a társaságunkban. Big Money-val, aki nemcsak producerként van jelen az életemben, már-már testvéri a barátságunk. A klip betekintést nyújt abba, hogy milyen az, amikor elmegyünk szórakozni hétvégenként, akár itthon, akár külföldön."

A klip hátteréről pedig a következő információkkal szolgált: 

„Nagyon sokat dolgozott a csapatunk az egész klipforgatáson. Háromnapos forgatás, négy helyszínen, sok szereplővel. Nagyon izgalmas munka volt számomra, hogy a rendezővel Oláh Szabolccsal közösen vágtuk a videoklipet! Szeretném mindenkinek megköszönni aki részt vett a munkában!”

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb zenei hírekről, kövesse a Stenket a Facebookon!