Letiltották Sinéad O'Connor Facebook-oldalát

2015.12.03. 00:55

Szerdán ismét nagyon nyugtalanítót posztolt Sinéad O'Connor ír énekes-dalszerzőnő a Facebookon: ezúttal arról írt, hogy joga van a halálhoz, és igényt is tart rá.

"Ha egy nőnek elsőre nem sikerül, újra és újra megpróbálja" – fogalmazott, ami aztán a zenész hozzátartozóinál végleg betette a kaput, így a család kérésére letiltották a Facebook-oldalt, írja a Vulture

Mostantól tehát nem elérhetőek az öngyilkosságra készülő zenész korábbi bejegyzései sem. Hétfőn például azt üzente a családjának:

Soha többé nem akarlak látni benneteket. Szart sem érek nektek, ti pedig halottak vagytok számomra. Megöltétek az anyátokat, elloptátok a fiaimat, és 12 hétre magamra hagytatok! Gyerektolvaj gyilkosok vagytok, és soha többé nem akarok hallani felőletek. Miért jártatok itt, ha miattatok jutottam ide???? És hol a faszban vagytok most??? Gyilkosok. Hazugok. Képmutatók. Mindegyikőtök. Ti okoztátok.

2015 nem éppen Sinéad O'Connor éve, hiába lett idén nagymama – írtuk mi is a vasárnapi öngyilkossági kísérlet és a hétfői facebookos kirohanás után. Idén egészségügyi állapota miatt le kellett mondania a koncertjeit, még egy méheltávolításon is átesett, majd azt kezdte el nehezményezni, hogy elszigetelik a gyerekeitől és az unokájától.

Talán nem is olyan véletlen, hogy ilyen tragikus ez az életpálya

– írtuk az énekesnő pályáját és legfőbb botrányait áttekintő cikkünkben.