Ákos menedzsmentje a Facebookon randalírozott

2015.12.15. 11:21

Kövér László nőkről szóló magvas gondolatai után Kovács Ákos nyilatkozata is kicsapta biztosítékot, ám amíg a házelnöknek most negatív terhességi teszteket gyűjtenek, addig Ákos sportarénás koncertje apropóján jegyvisszavásárlási akció indult a Facebookon.

Ákos a minap egy interjúban kifejtette, hogy a nőknek mi a dolga. Ezek közt egyértelműen nem szerepel az ő koncertjeinek látogatása. Kérjük nemzetünk megtévelyedett asszonyait, félrevezetett leányait, hogy a Papp László sportaréna jegypénztáraiban a fenti időpontban féláron váltsák vissza belépőiket

– szól az esemény felhívása, amelynek résztvevői főleg vicces hozzászólásokkal csinálnak tréfát az énekes nyilatkozatából, aki szerint a nőknek nem az a dolguk, hogy annyit keressenek, mint a férfiak.

Az egyik például így szól:

Javaslom, asszonytestvéreim az úrban, inkább ajándékozzuk oda a jegyeket férfiaknak. Ők egész nap keményen dolgoznak, míg mi a gyerekekkel őő unokákkal pihenünk otthon. Igazán rájuk fér a kikapcsolódás, egy haverokkal töltött sörgőzös este. És mi legalább addig is otthon lehetünk az utódokkal!

Az eseményt a Szegedi Kovács Ákos Fanclub hozta létre, akik idén még szobrot is emeltek a a Kossuth-díjas popsztárnak – persze csak viccből. Az oldalt rövidesen Ákos menedzsmentje is megkereste, majd az énekes nevének és arcmásának jogosulatlan, illetve rosszindulatú felhasználására hivatkozva az oldal megszüntetését kérték, írja a 24.hu. A rajongói közösség így válaszolt:

Én is üdvözlöm önt. Ákos arcmását levettem, mert nem jó nézni. Azt hiszem a megmaradt tartalomban keresve se találnék jogsértést. Remélem sikerült ezzel megnyugtatnom önt, és foglalkozhat azzal, amivel egy asszonynak ilyen késői órán foglalkozni kell.

Ez aztán teljesen kicsapta a biztosítékot, és a következő válasz érkezett:

A nevét is vedd le, nevezd a sajátodra és írd ki rá, hogy gumiszoba. JÓ? Ja és rakd ki a sajátodat, hátha arra többen kattintanak. üdv: egy hölgy, nem asszony

Majd a szópárbaj egy darabig még folytatódott – igaz, már kevésbé humoros üzenetekkel. A teljes levélváltást a 24.hu cikkében olvashatják.