Egy Backstreet Boy is csak ember, belefér a részeg bunyózás

2016.01.26. 06:46

Elnézést kért a Backstreet Boys egyik tagja, Nick Carter, miután részegen kocsmai verekedésbe keveredett Floridában, írja az NME. Az eset után a 35 éves énekest letartóztatták.

A rendőrök szerint látványosan ittasan jelent meg 27 éves barátja, Michael Rae Papayans társaságában az egyik szórakozóhelyen, ahol nem akarták kiszolgálni őket. A személyzet később távozásra szólította fel őket, mire ők bepipultak, és nekiestek a kidobóknak. Ezt követően vették őket őrizetbe a rendőrök.

Carter most a Twitter-bejegyzésben kért elnézést, amelyben arról írt, hogy ő is csak ember, nem tökéletes, és ezt nagyon sajnálja. Aztán egy másik posztot is közzétett, amiben Coelhót megszégyenítve úgy fogalmazott, hogy amikor elesünk, akkor fel kell állnunk és mennünk kell tovább, majd hozzátette: 

Remélem, mellettem maradtok, és tovább haladtok velem.

Backstreet Boyt 2002-ben egy másik szórakozóhelyen már letartóztatták, majd három évvel később ittas vezetés miatt találták bűnösnek. A fiúcsapat utolsó albuma, az In a World Like This 2013-ban jelent meg, Carter pedig épp tavaly novemberben adta ki harmadik, All American című szólólemezét.

Ne maradjon le semmiről!