Csak ülni lehet a ZAZ-koncerten, nagy a felháborodás

2016.02.08. 16:46

Rengeteg ember felháborodott, hogy a február 13-i ZAZ koncertet szervező Budapest Promoter cég hétfőn közölte a Facebookon, hogy mégsem lesz állóhely a koncerten.

"Kedves Vendégeink! Értesítünk mindenkit, aki a küzdőtérre jegyet váltott, hogy a hatóságok és a jogszabályok rendelkezéseit szem előtt tartva nem lesz állóhely a koncerten! Így - csak a küzdőtéren - érkezési sorrend lesz! A jegyellenőrzés után a bejáratnál helyre szóló karszalagot kap minden küzdőtéri jegy tulajdonosa. Természetesen ez a lelátókon ülőkre NEM vonatkozik! Megértéseteket köszönjük!" 

Ezt nagyon sokan nem tartják tisztességesnek, mivel sokan pusztán azért vették meg a 12 ezer forintos jegyet, mert arról volt szó, hogy táncolni lehet, ha tudják, hogy a küzdőtéren is csak ülni lehet, akkor az olcsóbb jegyeket veszik meg a lelátóra. 

A szervező cég, most a helyszínt adó Tüskecsarnokra mutogat, hogy az ő biztonsági előírásaik miatt nem lehet állni. A Budapest Promoter azt is közölte, hogy a helyeket majd az érkezési sorrendben lehet elfoglalni, illetve a Facebookon azt írták, hogy a Ticketportál ügyfélszolgálatát keresse, aki szeretné visszaváltani a jegyét. 

Sokan attól félnek, hogy be sem fognak férni a koncertre, ha állóhelyek helyett majd ülni kell a küzdőtéren, sok a felháborodott komment. Megkerestük a koncertet szervező Budapest Promoter nevű céget is, aminek vezetője azt mondta,  hogy  egészen biztosan le fognak majd tudni ültetni mindenkit, aki jegyet vett, de aki így sem elégedett, annak a jegyét visszaváltják. 

Egyébként a szóbanforgó ZAZ ilyen zenét játszik: 

Ne maradjon le semmiről!