Kanye West egymilliárd dollárt kér Zuckerbergéktől

2016.02.15. 18:24

Már-már gyanús, hogy Kanye Westnek is Habony Árpád osztogatja a tanácsokat. Bár Westnél nem ritka, hogy elgurul a gyógyszer, ez azonban véletlenül mindig akkorra esik, amikor új lemeze jelenik meg. Most sincs ez másképp, ráadásul a mostani a kilencedik a sorban. 

Per pillanat azt találta ki őszerénysége, hogy szüksége van egymilliárd dollárra, mert látnoki képességének gyümölcsei 53 millió dolláros adósságba sodorták - írja az MTI. Mivel megmentette a hiphop kultúrát, ráadásul megújította a divatvilágot, szerinte ennyi igazán jár neki. Ezt az összeget két embertől várja, Mark Zuckerbergtől, akinek  35,7 milliárd (mintegy 9800 milliárd forintos), és Larry Page-től, akinek 29,2 milliárd dolláros (mintegy 8000 ezer milliárd) vagyona lehet.

Kanye West szerint munkássága "jobbá teszi a világot", és szerinte fontos, hogy a technológiai vállalatok vezetői segítsék a valódi művészeket. 

Kanye West népszerű ruhamárkájáról, a Yeezy-ről mindenképpen érdemes tudni, hogy egy első kollekciós pólóért 210 (58 ezer forintot), míg egy pulóverért 1360 dollárt (376 ezer forintot) kér.