Nem látta a Grammy-gálát? Megmutatjuk, miről maradt le!

2016.02.16. 16:53

11 kategóriában jelölték, majd végül öt díjat zsebelt be Kendrick Lamar az idei Grammy-gálán. Szorosan mögötte Taylor Swift az Alabama Shakes és Chris Stapleton sorakozott fel, három-három díjjal. Lady Gaga David Bowie előtt tisztelgett , Johnny Depp és Alice Cooper pedig Lemmy emlékének állított emléket. Ha nem látta az átadót, most egy nagyobb görgetéssel mindent bepótolhat.

Taylor Swift elég nagyot ment és elemében is volt az este, de joggal örült, hiszen az 1989 című lemezével ő kapta az év albumának járó elismerést. Itt például épp Jack Antonoffal pacsizik egy nagyot:

A lányok közül Lady Gaga is igen emlékezeteset nyújtott a Bowie-emlékműsorával. A produkció olyan emlékezetesre sikerült, hogy voltak, akik egyenesen megkönnyezték az előadást.

Justin Bieber a kisöccsével érkezett az átadóra. Úgy tűnik, nagyon jó testvérek.

A Hollywood Vampires fellépésével még a rockerek is megkapták a magukat. Az Ace of Spades című Motörhead-klasszikust például a nemrég megboldogult Lemmy emlékére zúzták le. Alice Cooper, Johnny Depp és a többiek előadását mondjuk nem mindenki értékelte, Jack Antonoff például a fülét befogva picsáskodott.

És ha már a rockereknél tartunk: a Foo Fighters frontemberét, Dave Grohlt most épp amiatt csodálják az internet szinte valamennyi zugában, ahogy a közönség soraiban ülve egy piros műanyagpohárból kortyolgatva bulizott a Lionel Richie-show alatt – rá jellemzően, mellőzve minden fölösleges flancolást.

Egyébként maga Lionel Richie is nagyon imádta a bulit, igaz, nem a színpadról, de boldogan énekelte a saját számait:

De nem ő volt az egyetlen, aki dalra fakadt a székében ülve: Adele előadását ugyan csúnyán kikezdte a technika, a Weeknd műsorát annyira bírta, hogy simán együtténekelte a számot.

Nem mindenki vette azonban ilyen lazán és természetesen a dolgokat: Ciara például úgy kicsípte magát, mintha legalább nyolc kategóriában jelölték volna, pedig amúgy nem is.

Manikánál messzebb azonban senki nem merészkedett (mármint vetkőzésben), jól meg is választották a gála egyik legízléstelenebbül megjelenő sztárjának. Bár Dencia hellokittys szettjét is nehéz lesz feledni:

My two fave looks of all times ********** #ColorfulSoul #HappyChild #GRAMMYs #billboardawards

Queen Of Matamba (@iamdencia) által közzétett fénykép,

Kendrick Lamar öt díjat is zsebre vághatott az éjszaka, bár a legfontosabb kategóriákban nem sikerült nyernie.

Az év dalának járó díjat Stevie Wonder adta át, aki egy Braille-írással nyomtatott papírról olvasta fel a nyertes dal címét és szerzőjét. Ed Sheeran és a Thinking Out Loud sikere Taylor Swiftet is felvillanyozta.

Swift és Selena Gomez egyébként végig nagyon tündérien viselkedett.

A vidámságuk persze nem mindenkire ragadt rá, itt épp Tori Kelly fanyalog, miután az 1989 lett az év lemeze:

A Grammy-gáláról és a többi nyertesről egyébként részletesebben is írtunk, cikkünket a témában erre olvashatja.