Végül több mint 3,5 milliót kalapozott össze Sickratman

2016.02.26. 17:12

"Ha van fölösleges pénzed, utalhatnál belőle. Ételre gyűjtök" – írta Paizs Miklós csütörtöki Facebook-bejegyzésében, amiben arról is beszámolt, hogy két kislány édesapjaként napok óta 165 forintja van csupán.

A poszt hamar bejárta az internetet, megosztottuk mi is, ezért talán nem is csoda, hogy a nap végén a zenész újabb posztot tett közzé, amelyben arról írt, hogy a vártnál jóval több, összesen 1 575 000 forint gyűlt össze a számláján, amiért nagyon hálás, de ne küldjenek neki többet.

A lelkes akadozók azonban nem álltak le, vagy csak az átutalások csúsztak, vagy nem látták az újabb helyzetjelentést, vagy csak nem akartak tudomást venni róla, ezért mostanra már 3 651 000 forintja van a zenésznek. Plusz az a bizonyos 165 forint ugyebár – ha megvan még.

Én annyit óhajtottam a világtól, hogy egy hónapig tudjak hazulra ennivalót venni. És akkor most lett nekem/nekünk 3 651 000 forintom/tunk. Nem mondom, hogy nincs benne semmi ijesztő. Rettenetteljes hála, kb. ezt érzem. Ígérem, fogadom, hogy becsben tartom ezt a pénzt, és nem herdálom el

– írta az újabb bejegyzésben.

3. HELYZETJELENTÉSHa elkezdtem, akkor be is fejezem.Fölhívták rá a figyelmemet, hogy tegnap 4-kor zártak a bankok. Az...

Közzétette: Sickratman hivatalos – 2016. február 26.

Sickratmannel korábban mi is forgattunk, akkor épp a Don Giovanni ujjbábjátékával kapcsolatban:

Az ujjbábozás beszívás nélkül nagyon nem megy


  • Vennék
  • Hírek