Őzi, a magyar agár a legnagyobb rocksztár

2016.03.07. 16:12

Nagyon pörög a (normális) élet a Felső Tízezernél, nemrég bejutottak a Stenk dalversenyének döntőjébe, most pedig elkészült a második klipjük is a Süllyedő hajó című számukhoz. Kutyabarátoknak erősen ajánlott.

A klipet Szigeti Árpi rendezte, aki nem mellesleg a Mayberian Sanskülotts basszusgitárosa, de koncepcióban és a megvalósításban Hromkó István is segített, aki mindkét együttes tagja. A Süllyedő hajó videója egyébként szalagra forgott, méghozzá egy családi archívumra, amin ünnepségek és családi nyaralások szerepelnek.

A bemutatkozó nagylemezük borítójának koncepcióját némileg követve ismét egy kutyát állítottak a középpontba, Őzit, egy magyar agarat, akinek a rendező a gazdája.

Igazából csak egy pillanatra akartuk szerepeltetni, hogy a kutyás koncepció (Normális élet-borító,Hip-hip-hurrá klip eleje) folytatódjon, de Őzi annyira kívánta a szereplést, hogy gyakorlatilag a szemünk előtt született egy csillag.

- meséli Sallai Laci frontember, aki a Felső Tízezerrel már biztosan fellép március 27-én a Kuplungban a 2016-os Stenk-dalverseny döntőjén. Ezen kívül április 29-én a GMK-ban lépnek fel, illetve előtte kétállomásos miniturnén nyitnak Miskolcon és Debrecenben a Hiperkarma előtt.