Madonna teljesen szét van csúszva

2016.03.17. 13:21

Több mint két órás késéssel kezdte el szerda esti koncertjét Madonna az ausztráliai Brisbane városában, írja az Associated Press. A buli helyi idő szerint pontban kilenckor kezdődött volna, ám a díva végül majdnem fél tizenkettőkor (11:22-kor) állt színpadra, ám akkorra már több száz elégedetlenkedő otthagyta a fellépés helyszínét.

Mikor végre a színpadra lépett, Madonna megköszönte a közönség türelmét, majd azzal viccelődött, hogy valójában a nézők érkeztek túl korán, több időt kellett volna a sminkjükkel és a frizurájukkal foglalkozni, akkor nem lett volna baj.

Mivel a koncerthelyszínt negyed egykor, vagyis a buli vége előtt egy órával, hagyta el az utolsó járat, ezért a rajongók az énekesnő fellépése után hosszú sorokban vártak taxikra. Sokuk szerint tragikus volt a teljesítménye. A koncertet befogadó szórakoztatóközpont, valamint a díva szóvivői egyelőre nem kommentálták az esetet.

Madonna már az ausztrál turné Melbourne-i állomásán is kínosat alakított, épp egy triciklin ülve szórakoztatta a közönségét, amikor – valószínűleg italossága miatt – felborult, aztán elkezdett hülyeségeket beszélni. A koncert egy későbbi pontján a közönséget kérlelve azt mondta, "könyörgök, valaki dugjon meg", aztán hozzátette, hogy csak viccel, valójában nem kell ilyesmit kérnie.

A popdíva egyébként állítólag azért van úgy kibukva, mert épp ex-férjével, Guy Ritchie-vel perlekednek azon, hogy kihez kerüljön 15 éves gyermekük, Rocco. A mostani Rebel Heart turné előtt egyébként több mint húsz évvel ezelőtt játszott utoljára Ausztráliában.

Ne maradjon le semmiről!