Ezeket a sonkákat figyelje!

videodiszko
2016.03.19. 09:53

Eheti klipválogatásunkban brutalizál a Slayer, de van egyszerű, egymásnak éneklő videó is. Vágjunk bele!

Cassius: Action (featuring Cat Power & Mike D)

rendezte: Toilet Paper

Szegény Cassius mindig is csak egy másodhegedűs maradt a nagy francia elektrorobbanásban, viszont szerintem mindig sikerült hozniuk egy stabil minőséget, amitől sosem volt igazán kínos, amit csinálnak. És ez a klipjük egészen remek, mint egy Tim & Eric-szkeccs még annál is kevesebb pénzből, sonkákkal koccintanak az emberek, meg egy emberfejű vulkánba dobálják a két franciát.

Slayer: You Against You

rendezte: BJ McDonnell

METÁL! Így kell kemény (és korhatáros) klipet csinálni a Slayernek, amiben percekig emberek egymás vérét ontják késsel, pisztollyal, nádihegedűvel, közben meg a zenészek egy roncstelepen pózolnak. BJ McDonnell egyébként a Hatchet című horrorsorozat harmadik részét rendezte, ne szégyelld, ha nem ismered, én is csak az elsőt láttam.

Andrew Bird: Left Handed Kisses (featuring Fiona Apple)

rendezte: Phil Andelman

Andrew Bird - Left Handed Kisses (feat. Fiona Apple) [OFFICIAL...

Watch Andrew Bird & Fiona Apple face-off in a duet about the struggle to write a simple love song in "Left Handed Kisses," off the upcoming album 'Are You Serious.' "At first it was just my voice. Then another voice came creeping in and I thought 'this should be a duet if I can find the right person.' I needed to find someone really indicting. She was totally committed. I can't write simple love songs. People are complex." #AreYouSeriousPreorder now to receive "Capsized," "Left Handed Kisses," & "Roma Fade" instantly.iTunes: http://found.ee/AreYouSerious_iTDLXVinyl/CD/Merch: http://found.ee/AreYouSerious_StoreAmazon: http://found.ee/AreYouSerious_AmaGooglePlay: http://found.ee/AreYouSerious_GDLX

Posted by Andrew Bird on Monday, 14 March 2016

Néha csak az kell egy jó kliphez, hogy két ember egymással szemben üljön és kiénekeljék ami a szívükön és a lelkükön, nos, pont ez történik itt Fiona Apple és Andrew Bird előadásában.

PJ Harvey: The Community Of Hope

rendezte: Seamus Murphy

Washington egyik negyedének, a Ward 7-es elnevezésű negyednek elég rossz a híre az fővárosban, szegények, kisebbségek, alacsony jövedelműek lakják, miközben a dzsentrifikáció felemészti az ő életüket is. Harvey nincs is ebben a videóban, csak Murphy vett fel pár életképet, ami szép, de ahogy ennek a videónak vége, annál erősebb politikai üzenetet ritkán látni népszerű előadó klipjében.

Rostam: Gravity Don't Pull Me

rendezte: Rostam Batmanglij & Josh Goleman

Sajnos a nagyon király nevű Rostam Batmanglij kilépett a Vampire Weekendből, de szerencsére a zenélést nem felejtette el, a zenékhez meg szoktak videók is készülni, itt is van a Gravity Don't Pull Me, amiben Rostam egy téglafal előtt énekel egy pufidzsekiben, miközben szőrös arcú férfiak táncolnak mellette. Amikor megváltoznak a fények, na az nagyon szép.

Bat For Lashes: In God's House

rendezte: John De Menil

Natasha Khan mindent belead, hogy az összes érzelmét elénekelje egy sírnak a sivatagos táj közepén, aztán a lemenő nap kihunyó fényében elkezd megszabadulni a ruháitól, és egyre kétségbeesettebben érzi magát. Jól néz ki, az biztos.

Ne maradjon le semmiről!