Serdülőkorba lépett a Hősök

2016.03.21. 15:38

Két számozott EP-vel készül az évre a már egy ideje kétfősre fogyatkozó Hősök, ebből a kettőből az egyik most nálunk debütál.

A háromszámos 15/1 azt is jelzi, hogy 15 éves lett a Hősök.

2001 októberében Tapolca-Diszelen volt az első buli, ahol Hősök néven léptünk fel. Középiskolások vagyunk, a közönség a baráti-haveri körünk, magnókazettáról megy az alap, arra rappelünk pár számot. Aztán tíz év eltelik a föld alatt, végigjárjuk a szamárlétrát és az ország legkisebb klubjait vagy kocsmáit. A mostani hallgatóink nagy része nem is hallott a Szóhisztéria vagy a Nyelvtan lemezeinkről, de nincs is ezzel gond. 2010-től bővült a zenénk iránt érdeklődök köre, zenekarunk lett, a fesztiválok rendszeres előadóivá váltunk.

Mostani EP-t júniusban követi a második, illetve a Lepörög a film című számhoz klip is készült, amiben feltűnik Fluor, Pixa és Diaz is. A dalban egyébként Vörös Janka énekel.

A Hősöket legközelebb Kecskeméten lehet elkapni március 25-én, de az igazán nagy buli május 5-én lesz, amikor a Hősök együtt ünnepli a 15. születésnapját az Akkezdet Phiaival, akik meg idén 20 évesek. És akkor mindeni érezze baromi öregnek magát.

Ne maradjon le semmiről!