Axl Rose kerülhet az AC/DC élére?

axlr rose acdc
2016.03.24. 17:27

Állítólag Axl Rose helyettesítheti Brian Johnsont az AC/DC turnéjának hátralévő állomásain, írj az NME. Johnsont nemrég az orvosai figyelmeztették, hogy elveszítheti a hallását, ha újra színpadra lép, ezért a turnét lefújták, pontosabban későbbi időpontra halasztották, illetve jelezték, hogy valószínűleg vendégénekessel lépnek majd fel.

Az új frontember kiléte természetesen sokakat foglalkoztatott, a svéd Hives frontembere, Howlin' Pelle Almqvist jelentkezett is a posztra, és azzal érvelt, hogy már hat éves kora óta énekli ezeket a dalokat, mellesleg ő a rockzene legjobb frontembere.

Legutóbb az Alternative Nation cikkezett arról, hogy egy Jason Bailey nevű atlantai rádiós dj azt állította, hogy egy nagyon-nagyon megbízható forrása szerint a Guns N’ Roses éléről ismert Axl Rose énekel majd a turné fennmaradó állomásain.

Nemrég egy Guns N' Roses fansite-on, a GnR Truth-on is arról írtak, hogy Rose-t mostanság Atlantában látták, és persze máris beindultak a találgatások, hogy esetleg azért, mert az AC/DC-vel próbál. Az NME mindkét zenekar szóvivőit megkereste, egyelőre nem kaptak választ.

Brian Johnson egyébként 1980 óta énekel az AC/DC-ben, a korábbi frontember, Bon Scott halála után csatlakozott a zenekarhoz.

Ne maradjon le semmiről!