Bryan Adams visszatér Budapestre

2016.04.04. 10:26

Bryan Adams újabb városokkal egészítette ki a februárban startolt Get Up Tour állomásait: október 9-én Magyarországon is fellép, a BudapestAréna színpadán! Jegyek április 8-án, 10 órától vásárolhatók itt.

Bryan Adams korábban többek között a T-mobile 2007-es, ingyenes Kapcsolat-koncertjén lépett fel nálunk, kollégánk akkor így látta őt:

kapcs5
Fotó: Valuska László

Bryan Adams 13. stúdióalbuma, a Get Up tavaly októberben jelent meg. A lemezt a hosszú dalszerzőtársával, Jim Vallance-szel és az ELO frontemberével, Jeff Lynne producerrel közösen készítette el, 9 új dal mellett 4 akusztikus felvételt is tartalmaz. A Brand New Day dalhoz készült videót maga Bryan Adams rendezte, és a Helena Bonham Carter szerepel benne a Hurts egyik tagjával, Theo Hutchcraft-tal közösen.

Bryan Adams az elmúlt 3 évtizedben beírta magát a zenei történelemkönyvekbe. Több mint 65 millió albumot adott el, turnézott mind a hat kontinensen és 40 országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, csillaga van a hollywood-i Hírességek Sétányán és Grammy-díjat is nyert.