Rihanna kérdés nélkül lepuffant

videodiszko
2016.04.23. 07:25

Az eheti videoklip-válogatásunkban visszatér Rihanna, akinek a videói lassan már egy hónapot sem várnak egymás között, illetve van egy emberevő óriásrépás klipünk is, plusz feltűnik az internet két kedvenc témája, a macskák és a kábó.

Minor Victories: Scattered Ashes (song for Richard)

rendezte: Justin Lockey

A viccesen feliratozott macskák már kicsit 2010, de ennek ellenére elég vicces a Minor Victories (Mogwai, Slowdive, és Editors-tagok szupergruppja) új videója, amiben egy papírváros utcáján csap össze két, lézersugarakat lövő macska.

Mutual Benefit: Lost Dreamers

rendezte: Ethan Samuel Young

Egy kis időt kell adni a Mutual Benefit klipjének, és akkor az ember simán rá tud érezni a szuper hangulatára. Lépcsők és bódék lebegnek a folyón, emberek állnak a vízparton, de csak a ruhájuk, vagy pont az nem látszódik.

Rihanna: Needed Me

rendezte: Harmony Korine

Nem vagyok sem a Spring Breakers című Harmony Korine-film, sem Rihanna hatalmas rajongója, hát természetesen a stílszerűen 4/20 napján kiadott új klipje pont ezt a kettőt házasítja össze. Nagyjából olyan, mint az említett film, csak nem tinilányok, hanem RiRi pózol a vízparton, aztán elintéz valakit egy sztriptízbárban, közben meg néha nagyon súlyos arcokat látjunk.

Slim Twig: Cannabis

rendezte: Alex Kingsmill

Az eheti másik 4/20-tematikájú klipben a szereplők először csodaszép autókkal zúznak Toronto környékén, aztán meg eljutnak egy buliba, ahol visszafogottan, de azért megy a szmokizás rendesen. A szám egyébként egy Serge Gainsbourg-feldolgozás.

Kali Uchis: Only Girl (featuring Steve Lacy & Vince Staples)

rendezte: Kali Uchis

Szerintem az nagyon vicces, hogy a klipet rendező és számot éneklő Uchis széknek használ egy csávót, csak ennyit akartam elmondani.

Stove: Stupidest

rendezte: Nnamdi Ogbonnaya

Úristen, emberevő zöldségek! Brokkolifejű üzletemberek! Szörnyű világot mutat ez az alig másfélperces kollázsklip, amiben egy nagy répaszörnyeteg emberek darabol.

theMIND: Pale Rose

rendezte: Nathan R. Smith & Sebastian Sdaigui

Három csaj végigtwerkeli New York City-t, de közben lopnak egy kisboltból, kisebb ramazurikat okoznak, aztán a végén eljutnak egy házibuliba, ahol a theMIND lép fel, de ott is csinálják a balhét, de végül elmennek Coney Islandre dodzsemezni.