Tűsarkúban és vízipisztolyokkal a gonosz bohócok ellen

2016.04.25. 15:49

Tavaly nyáron szinte mindenki a Jurassic World főszereplőnőjét alakító Bryce Dallas Howard magassarkús alakításán pörgött, és most ugyanerre a vonatra ül fel a DembugZ klipje is, amelynek hősnője tűsarkúban és sokat láttató szerelésben vág neki kutyusa megmentésének.

A videójátékok világát idéző klip Garay Anna Elza és Varga WaTa Tamás DembugZ nevű projektjének debütáló dalához készült, amelyben az Irie Maffiából ismert Sena is közreműködött. A nyolcadik kerület peremterületein forgott klipet a Stenken lehet először megtekinteni.

A vízipisztolyos küzdelmeket megörökítő videót az a Regős Ábel rendezte, aki a frissen alakult COLL nevű vizuális műhely egyik alapítója is egyben. Az ő nevükhöz fűződik például a Budapest Voices Kimnowak-feldolgozásához forgott nagyon kedves videó, valamint a Manaky disztópikus hangulatú klipje, ami a Bloodshed című számhoz készült.

A DembugZ május elején kislemezen is kiadja Hold On című bemutatkozó dalát, ezen mindenféle remixek is szerepelnek majd. Ez pedig a szám klipje (ha a végén az EXIT feliratra klikkelünk, akkor további izgalmak várnak minket):

Ne maradjon le semmiről!