Sinead O’Connor maradék esze is elment

2016.05.03. 16:40

Az ír énekesnőnek hiába mondják, hogy Prince nem volt kábítószeres, ő ezt annál sokkal jobban tudja, sőt, azt is, hogy ki miatt halt meg korunk egyik legtehetségesebb zenésze. Az köztudott, hogy O'Connor a Facebookon és a Twitteren is elég sokszor elengedi magát és dühödt kirohanásokat intéz a neki nem szimpatikus történések miatt, szóval nagyon csodálkozni nem lehet azon sem, hogy Arsenio Hall komikust teszi felelőssé Prince halála miatt.

sinead-arsenio

Két szót szeretnék üzenni a DEA-nek, akik éppen azt vizsgálják, honnan szerezte be Prince a drogokat az elmúlt évtizedekben…Arsenio Hall (alias Prince és Eddie Murphy csicskája). Aki azt képzeli, hogy Prince nem volt kemény drogos, az nagyon nem tudja, merre hány méter. Arsenio, feljelentettelek a Carver megyei seriffhivatalnál, nemsokára keresni fognak. Tudnak arról, is, hogy bedzsináztattál Eddie Murphy házában. Jobban teszed, ha rendet raksz az agglegénylakodban.

Komoly vádak, persze hogy, annyival nem lehet lerendezni, hogy a nő bolond, Hall fel is hívta a TMZ.com-ot, az amerikai űberbulvárportált és a fentieket nevetséges, abszurd marhaságnak titulálta. O'Connor egyébként annyira nem volt jóban Prince-szel, hogy azt állította, egyszer meg is ütötte. 

Érdemes megjegyezni, hogy O'Connor leghíresebb slágerét maga Prince írta, eredetileg a The Family nevű projetkjének. Ezt:

Ne maradjon le semmiről!