Egy fiú és egy lány szerelmének beteljesülése az áhított szigeten

2016.05.05. 16:53

Tavaly bukkant fel első klipjével az azóta a Magyar Klipszemle különdíját is elnyerő Belau, aki azóta megjárta az indexes dalversenyünket is, és újabb zenét is kiadott. Most ismét nálunk debütál egy új videója a You and I c. számhoz.

A You and I c. dalban Szécsi Böbe énekel, ami rajta lesz az ősszel megjelenő, félig instrumentális, félig közreműködőkkel készülő nagylemezen is. Belau egyébként elég szépen halad ahhoz képest, hogy az első dalát csak tavaly publikálta, az indexes dalverseny és a klipszemlés elismerés mellett az HBO Aranyéletében is hallható a zenéje, de a Deezer év végi válogatásán is ott volt.

Az újdonság a formációra jellemző hangvételben fogalmazza meg egy vágyakozással teli kapcsolat vízióját. Ezúttal az elvágyódás egy személyesebb oldala ihletett minket: egy fiú és egy lány szerelmének beteljesülése az áhított szigeten.

- mondja nekünk a dalról Kedves Péter. A lyrics videót egyébként a Svédországban élő Szabó Péter készítette.

Nyáron több helyen is el lehet majd kapni a közben élőben zenekarrá alakuló Belaut, többek között fellépnek a Szigeten, a Balaton Soundon, a Campuson, és szeptemberben egy kisebb európai turnén is részt vesznek.