Balázs szerint Freddie stábja okozta az eurovíziós bukást

2016.05.20. 10:36

Sebestyén Balázs szerint saját stábja okozta Freddie égését az Eurovíziós Dalfesztiválon. A műsorvezető a Morning Show-ban mesélt arról, hogy a magyar csapat a viselkedésével magára haragította a házigazdákat.

"Az elején még szerették őket, de aztán az elődöntő után ez megváltozott. Persze miért is lenne boldog attól valaki, ha rárúgják a hangtechnikusokra az ajtót, és követelőznek?" – idézte Balázs szavait a pénteki Blikk.

A köztévé sajtófőnöke, Kobza Miklós szerint viszont csupán az történt, hogy a helyi illetékesek félreértették a magyar stáb egyik tagjának talpraesettségét. "Az MTVA részéről – ahogyan minden fellépővel – volt Stockholmban a stábbal egy kolléganő, ő volt a csapat és a helyiek között a kapcsolattartó, ő fogalmazta meg Freddie és a többiek kéréseit. A hölgy valóban határozottan lépett fel, és a magyar produkció sikere érdekében mindent megpróbált, hogy az előadó és a többiek kérései teljesüljenek. Az tény, hogy Freddie nem volt elégedett a vizualitással, és ennek hangot is adott, amit a kolléganő határozottan, de biztosan nem agresszíven tolmácsolt" – reagált Balázs szavaira.

Bárhogyan is történt, és bárhogy is viselkedett Freddie stábja, az eurovíziós mezőnyre többségében biztosan nem a helyiek és a háttérmunkákat végzők szavaztak.

Ne maradjon le semmiről!