Megint egy vásárcsarnokban bulizhatunk

2016.05.23. 17:37

Utolsó, idáig titkolt partihelyszínét is bejelentette a Budapest Essentials. Amit eddig tudni lehetett az az, hogy Amon Tobin a Várkert Bazárban, Todd Terje a Nyugati pályaudvar melletti Eiffel téren, DJ Koze pedig az A38 Hajón játszik majd, illetve hogy lesznek bulik a Széchenyi fürdőben és a Bazilika téren is.

A fesztivál szervezői ezúttal az utolsó helyszínről is lerántották a leplet: a Dél-Afrikai Köztársaság house-nagykövete és elsőszámú DJ-je, Black Coffee a Klauzál téri vásárcsarnokban lép majd fel június 4-én, szombat este. Ez egy olyan helyszín, ahol korábban még sosem szervezett bulit senki.

A Budapest Essentialsnek volt már hasonló koncerthelyszíne: a Gorillaz Sound System két éve a Nagyvásárcsarnokban játszott. A helyszínt szerettük, de Gorillaz Sound Systemet a licensszel való pofátlan visszaélésnek neveztük. Az idei Budapest Essentials június 2 és 4 között lesz Budapesten különböző érdekes helyszíneken, az elővételes bérleteket május 31-ig, keddig lehet vásárolni 9900 forintért.

Ne maradjon le semmiről!