Halott zenészről nevezik el idén a Fishing nagyszínpadát

2016.05.26. 15:59

2013-ban jótékonysági árverés, 2015-ben közönségszavazás döntötte el a Fishing nagyszínpadának nevét, csakúgy, mint idén. Tavaly a fesztivál fellépői által ihletett dalszövegrészletekre lehetett szavazni, végül az Esti Kornél dalcíme, a “Boldogság, te kurva” nyert. Idén viszont új tematika lesz, meghalt zenei legendák lehetnek a legnagyobb koncerthelyszín névadói Orfűn.

"A közelmúltban számos legendás zenész hunyt el, egy kicsit előttük is tisztelgünk a szavazás idei tematikájával.” – mondta el Lovasi András, aki hangsúlyozta, hogy idén sem paktálnak le egyik multicéggel sem. Az egyetlen szabály, hogy a zenei életben nagyot alkotó, már nem élő személyekre lehet szavazni. A szavazással kapcsolatban minden részlet megtalálható a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán.

Emellett a Fishing szervezői bejelentették, hogy tereprendezéssel és a Mutáns kemping parcellázásával sikerült 300 további sátorhelyet kialakítani a fesztiválon belül. Ráadásul aki egy faházban szeretne lakni a Fishing ideje alatt, idén már ezt is megteheti: a fesztivál 10 db exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással ellátott minikabin is lesz. A sátorjegyek és a Minikabinok már elérhetőek a Ticketportal országos hálózatában, ezen túl már csak pár száz napijegy és bérlet kapható az idei Fishingre.

Ne maradjon le semmiről!