Ismét mentő vitte kórházba Somló Tamást

DMOHA20130215009
2016.05.30. 09:02

El nem múló csuklása miatt pénteken ismét mentő vitte kórházba Somló Tamást, írja a hétfői BlikkElőző héten Demjén Ferenc beszélt arról a lapnak, hogy Somló gyengének érzi magát, a délutánokat pihenéssel tölti. "Tomi nekem annyit mondott, hogy nem vagyok úgy, ahogy szoktam lenni" – nyilatkozta.

Az információt Benkő László, az Omega billentyűse is megerősítette. "Sajnos hallottam róla, és nagyon aggódom érte, mert ki-be jár a kórházból az utóbbi időben. Az még jobban bánt, hogy nem érem el telefonon, így csak találgatni tudok, mi lehet vele? Mivel sokan szeretik és aggódnak érte, sokan hívták és hívják telefonon, ám hiába, azaz vagy direkt otthon hagyta a mobilját, vagy más kezeli, de eddig nem tudtam elérni. Próbáltam érdeklődni a barátoktól, de sajnos ők is hasonlóképp jártak, mint én, ők sem érik el" – mondta a lapnak Benkő.

Másfél hete Somlót a Bors kérdezte arról, hogyan készül a Bódy Magdival közös örömzenélésre. Akkor így válaszolt: "Most nem tudok beszélni, kórházban vagyok. Le kell tennem, most tolnak be a röntgenbe. Nem, nem lépek fel a szombati koncerten."

Somló Tamás néhány éve tudta meg, hogy daganat fejlődött a bélrendszerében, de a Bors szerint a kórházban is igazi rocker: utasított már vissza kezelést, és olykor el is szökik onnan, ha megunja a bezártságot.

Borítókép: Mohai Balázs / MTI

Ne maradjon le semmiről!