Olivia Wilde rendezi a Red Hot Chili Peppers új klipjét

2016.06.06. 17:43

Olivia Wilde, a Doktor House, a TRON: Örökség vagy Martin Scorsese és Mick Jagger a 70-es évek New Yorkjának zeneiparát bemutató, Bakelit című sorozatának színésznője Instagram-oldalán „jelentette be”, hogy ő rendezi a Red Hot Chili Peppers következő videoklipjét.

Work, work, work, work, work. @babsbrayton

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

A klip a Dark Necessities (Sötét szükségletek) című számra, az amerikai zenekar új lemezének elsőként kiadott dalára forog Wilde vezetésével.

Directing this badass beauty @noelani_tsunami last night. * @jadeheals

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

A színésznő láthatóan nagyon élvezi a forgatást, amiről a képek alapján egyelőre annyit lehet tudni, hogy gördeszkásokról fog szólni, és a zenekar tagjain kívül az a Noelle Therese Mulligan is szerepelni fog benne, akit ha színészként nem is nagyon lehetett még látni – hacsak nem számoljuk ide a Fear The Walking Dead egyik epizódjának vízizombi-alakítását –, de kaszkadőrként annál több filmben felbukkant már. A kamerák mögött Christopher Blauvelt, Kelly Reichardt (Sötét húzások, Járatlan út) kedvelt partnere, a Lopom a sztárom és a kétrészes Egy szerelem története operatőre áll.

Wilde-nak egyébként nem ez lesz az első kliprendezése, az ő nevéhez kötődik az Edward Sharpe and the Magnetic Zeros No Love Like Yours című, sajátos hangulatú és különös képi világú videója is. A színésznő egyébként szereti az Instagramot használni hivatalos üzenőfüzetéül, nemrég például egy ide feltöltött képpel tette egyértelművé, hogy második gyerekét várja férjétől, Jason Sudeikis színésztől.

Ne maradjon le semmiről!