A Chemical Brothers is jön a Szigetre

2016.06.08. 11:37

A mai bejelentés szerint a Chemical Brothers, is érkezik a Szigetre, emellett lesz Editors, Tinie Tempah, Laidback Luke, BØRNS, a Boy és sokan mások.

A mínusz egyedik nap nagyszínpados záró zenekaraként érkezik a The Chemical Brothers, akiknek tavaly nyáron jelent meg legújabb nagylemeze. Csakúgy, mint az Editorsnak, akik szintén jönnek idén nyáron.Szintén a Nagyszínpadra érkezik a londoni rapper, Tinie Tempah.

Aztán ott van a most bejelentettek listáján – a Telekom Arénában - a holland electro house mozgalom egyik legismertebb alakja, Laidback Luke. A BØRNS első alkalommal a Sziget A38 nagysátrában lesz látható Magyarországon, a gitárpopban utazó Boy tavaly megjelent We Were Here című második nagylemezével érkezik első alkalommal a Szigetre, szintén az A38 színpadára.

És még néhány friss bejelentés, akik az A38 sátorba érkeznek: Kasra, Snails, Noisia ‘Outer Edges', Maduk ft. MC Mota, Wiwek. A Telekom Arénába pedig a következők: 2empress, Apster, Blinders, Breathe Caroline, D-Wayne, Fedde Le Grande, Jay Hardway, Las Salinas, Nick Talos, Ravitez, StadiumX, Tujamo, Volt & State, Yves V.

Ne maradjon le semmiről!