2500-an bulizhatnak a Wellhellóval Orfűn

2016.06.15. 12:05

A régi hiphoptáborok legendáját éleszti újra a Wellhello és a Halott Pénz. A két népszerű zenekar július 30. és 31. között egy limitált létszámú hétvégét szervez az orfűi Panoráma Campingbe.

A Wellhello és a Halott Pénz nem titkolt célja, hogy egy családias hangulatú rendezvényen felejthetetlen két napot tölthessenek el a legnagyobb rajongóikkal. Fluor, Diaz, Red Pitt és Járai Márk nem maradnak majd a backstage-ben, a két nap alatt mindenféle programban vesznek majd részt. Lesznek pingpong- és focimeccsek meg vízibicikli-verseny is. Ezenkívül közönségtalálkozó és dedikálás is a program része.

Fluorékon kívül Orfűre érkezik majd a Margaret Island, Blahalouisiana, Odett, Hősök, Marge, Mary Popkids is, és fellép a Punnany Massif hangszeres szekcióján alapuló PunnaBand is.

Annak érdekében, hogy a hangulat tényleg családias legyen, a szervezők 2500 főben limitálták a résztvevők számát, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni a belépőkre. Jegyeket venni ezen az oldalon keresztül lehet, a Facebook event pedig itt található. Az első 1000 belépő 5000 forintba kerül, a második adag 6000-be, végül az utolsó 500-ért már 7000 forintot kell fizetni.

A zenekarok nagyon bíznak benne, hogy a hétvége alatt új barátságok köttetnek, hiszen a sajtóközlemény szerint annak idején Fluor és Diaz is egy hiphoptáborban ismerkedtek meg, ahol Diaz kizárta Fluort a saját szobájából.

Ne maradjon le semmiről!