Újra összeáll a Rapülők

2016.06.15. 14:18

Ön még mindig a magyar Eb-győzelemmel van elfoglalva? Akkor nem hallotta még a nap igazi hírét: Geszti Péter ma reggel a Morning Show-ban jelentette be, hogy újra összeáll a 90-es években alapított együttese, a Rapülők. A hírt azóta a Facebookon is posztolta.

„Ember nem volt a Földön, de Magyarországon biztosan, aki a 90-es években ne a Rapülők slágereiket dúdolta volna reggeltől estig. Félmillió eladott lemez, megannyi őrületes koncert és szakmai elismerés után Geszti Péter (MC Gesztenye) , Berkes Gábor (T-Boy) és Szentmihályi Gábor (Michel de Lux) mégis úgy döntött: a csúcson hagyják abba. Így lett a játéknak szánt, őrületes sikerű bandából az évtized ikonikus popegyüttese, amely egy nagyszabású show erejéig ismét összeáll!” – írják a Facebookon.

Gesztiék, azaz MC Gesztenye, T-Boy és Michel de Lux, egy buli erejéig állnak össze, 2017. február 25-én „Áj láv jú” címmel adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.  A Facebookon azt írják: „Mi kéne, ha volna? Miután egy Piti vument a Túr dö flancról elvisznek a Party zónába, majd a szemébe mondják, hogy te vagy itt a Némber one, a lány már tudja, hogy a következő kérés annyi lesz csak: Ringasd el magad! MC Gesztenye Szívzuhogás közben halkan a füledbe súgja majd, hogy Áj láv jú, de amikor egy Átmeneti csók után Lapátra tesz, tudod, hogy a háttérben hiába Zúg a Volga, Lesz még rosszabb, ezért befizetsz egy Holiday-re, mert hiába a Helyi terminátor, a jelszó továbbra is az, hogy Nem adom fel!” 

Jegyek már kaphatók 7900–19900 Ft-os áron.

Ne maradjon le semmiről!