Életünk legjobb napjai kezdődhetnek csak így

2016.06.20. 14:00

Igazi nyári hangulatú klippel jelentkezett a Cloud9+, amelynek első nagylemeze, a Supernova nálunk debütált 2015 elején. Ezúttal a Radio című számhoz forgott videó, amit Tuza Norbert rendező és Szín Róbert operatőr közös csapatukkal, az Ink Panther Productionsszal rögzített a svábhegyi The Writer's Villában, amelyet a brit Standard 2016 legjobb és legizgalmasabb szálláshelyei közé sorolt az év eleji összeállításában.

A klipben a Cloud9+ 35 rajongója statisztált, de rajtuk kívül két sztárfellépőt is láthatunk: Járai Márk a Halott Pénzből, Wolfie a Punnany Massifból és egy sellő is felbukkan a képeken. A klipben az énekes, Szivák Zsolti egy lány mellett ébred egy nyári, madárcsicsergős reggelen, majd kipattanva az ágyból körbejárja a villát, ahol remek buli van éppen. Pörög kicsit a pajtikkal, pacsizik néhányat, majd visszafekszik aludni még egy kicsit.

„Teljesen kötetlen hangulatot akarunk átadni. Érezni fogja a közönség, hogy a keményebb elektronikus/rock zenei stílushoz passzoló nyári gegnek szánjuk ezt a klipet. Ezzel kívánunk minden Cloud 9+ rajongónak kellemes 2016-os fesztiválszezont” – mondta a videó kapcsán Tóth Bertalan, a csapat dalszerzője és gitárosa.

A szám egyébként egy fiúról és egy lányról szól, akik ugyan nincsenek együtt, mégsem tudják elfelejteni egymást, mert folyton azt a számot hallják a rádióban, ami összehozta őket. A Cloud9+ egyébként exkluzív klubkoncerttel ünnepli meg a premiert, amit a megjelenés napján, tehát hétfőn este tartanak a Brody Studiosban. Azok kedvéért, akik nem tudnak részt venni, a bulit élőben is közvetítik a zenekar, valamint a Stenk Facebook-oldalain. A koncertet követően ugyanitt pár kulisszatitkot is elárul a banda és a stáb az új klip készítéséről. Ugyanúgy, ahogy ebben a werkfilmben is:

Ne maradjon le semmiről!