Beteges pornógyűjteménye volt Michael Jacksonnak

2016.06.21. 11:29

Közel hét évvel a halála után rémes rendőrségi dokumentumok láttak napvilágot Michael Jacksonról: a jelentések szerint a poplegenda gyermek- és állatkínzásokat megörökítő felvételeket, valamint szadomazo pornót gyűjtögetett a Neverland nevű kaliforniai birtokán, írja a JezebelRadar Online információi nyomán.

A dokumentumok sötét és rémisztő képet festenek Jackóról, mondta az egyik nyomozó is, aki szerint a popsztár egy manipulatív szexőrült ragadozóként élt. Ezt igazolja az is, hogy a perverz – megkötözött nőket, meztelen gyerekeket és megkínzott állatokat ábrázoló – anyagok mellett szexuális étvágyat csökkentő gyógyszereket is találtak Jacksonnál, amelyeket az énekes orvosai írtak fel neki.

A dokumentumok 2003 novemberében kerültek elő, amikor épp gyermekmolesztálás miatt nyomoztak Jacko ellen, de két évvel később, 2005-ben felmentették. Az énekesnek állítólag 200 millió dollárjába került, hogy megússza az ügyet. A jelentéseket itt lehet olvasni.

Szintén friss hír, hogy Jackson utolsó hónapjairól hamarosan sorozat készül, amelynek forgatókönyvét J. J. Abrams, a Star Wars VII rendezője írja David Ritz és Tavis Smiley Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson's Last Days című könyve kapcsán.

Ne maradjon le semmiről!