Az összes bérlet elfogyott a Voltra

2016.06.22. 12:51

Július 29-én indul Sopronban a 24. Telekom Volt Fesztivál, a szervezők nagyon büszkék arra, hogy Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának választották Hollandiában a rendezvényt, szerintük ennek is köszönhető, hogy elővételben elfogytak a bérletek, amire soha korábban nem volt még példa. Az Iron Maident felvonultató pénteki nap már korábban telt házas lett, most a négynapos bérletek fogytak el, a többi napra még lehet jegyet váltani. 

A keddi nulladik napon adják át majd a Petőfi Zenei Díjakat, elismerésben részesül a legjobb zenekar, dal, koncert, férfi- és női énekes, az év videóklipje, felfedezettje és dj-je. 150 perces gálát élőben közvetíti a Duna World, a Petőfi TV, a Petőfi Rádió és a petőfilve.hu is. 

A zenei fellépők mellett lesz számos újdonság is a fesztiválon: például a 35 méter magas óriáskerék, és a Volt-Fő- Tér-Kép produkció, amelynek keretében a soproni Tűztorony tövében kortárs művészek és a közönség macskaköveket felhasználva egy hatalmas képet készítenek el.

Azt már korábban is megírtuk, hogy a Szigeten új beléptetési rendszert vezetnek be, ezt már a Volton is kipróbálhatjuk: a karszalag, ugyanis itt is személyhez lesz kötve. A becsekkoláshoz tehát személyi igazolványt vagy útlevél szükséges, a szervezők szerint ez segít növelni a biztonságot.

Ne maradjon le semmiről!