Letartóztatták 50 Centet, mert a színpadon káromkodott

2016.06.27. 10:23

A koncert után rendőrök kísérték az őrszobára a rappert, aki a tárgyalásáig nem is hagyhatta el a karibi Saint Kitts szigetet.

A Karibi-szigetvilágban, Saint Kittsen lépett fel helyi idő szerint szombat éjjel 50 Cent amerikai rapper, 40 ezer ember előtt. A TMZ úgy tudja, a DJ nem a pontos számlistát kapta meg, 50 Cent ezért eresztett meg egy motherfuckert a bajsza alatt. A gond csak az volt, hogy eközben nem távolodott el eléggé a mikrofontól.

Márpedig Saint Kittsen valamivel szigorúbbak a törvények, mint amit a rapper Amerikában megszokott: a koncert végén rendőrök várták az énekest, akit a káromkodás miatt le is tartóztattak. A motherfucker csak kisebb kihágást jelent, de a törvények értelmében 50 Centnek így is meg kellett várnia a tárgyalást és a büntetés kiszabását.

A TMZ szerint 50 Centnek egyébként nem is kellett volna fellépnie, mert csak műsorvezetésre kérték fel. Az eset egyébként megnyugtatóan zárult, a portál információi szerint a rapper - a várt hétfő helyett - már másnap kifizethette a bírságot és elutazott a szigetről. "Ha legközelebb Saint Kittsre utazik, Amerikában hagy minden motherfuckert" - kommentálta az esetet 50 Cent sajtósa.

Tizenhárom évvel ezelőtt egyébként pontosan ugyanez történt ugyanitt egy másik rapperrel, DMX-szel. Úgy tűnik, a törvények szilárdak és megbízhatóak a Karib-szigeteken.

Ne maradjon le semmiről!