Dzsudzsáknak öltözött a Sound első sztárja

DSC 8992
2016.07.06. 23:40

Amíg a magyarok még szerepeltek az idei Eb-n, akkor sokszor leírtuk, hogy tényleg elég nagy médiafigyelmet kapott a csapat, külföldön cikkeztek, tévéműsorokban beszélték ki a válogatottat, és így tovább. Hogy Macklemore, az idei Balaton Sound első napjának főfellépője, és a fesztivál egyetlen sztárja vajon azért kapta válogatott mezét, mert ő is követte az Eb-t, vagy mert sejtette, hogy a magyaroknak sokat jelentett ezen a nyáron a foci, azt nem tudni, viszont elég szimpatikus húzás volt.

Macklemore egyébként nem egyenesen Zamárdira érkezett, tegnap már Budapesten megnézte magának a Mátyás-templomot is.

Budapest *

Ben Haggerty (@macklemore) által közzétett fénykép,

Macklemore és Ryan Lewis közös fellépése volt az idei Balaton Sound első igazi nagy koncertje, de lesz még vasárnapig Martin Solveig, Steve Aoki, Duke Dumont, DMX, és még rengetegen mások is. Mi folyamatosan ott leszünk, és szólunk, ha bármi hasonló történik. És ha te is valami ilyen vicces vagy érdekes dolgot látsz, akkor posztold Instagramra az #indexsound hashtaggel, és nyerhetsz vele egy Sziget-napijegyet. Részletek itt.

(Borítókép: Bődey János/Index)

megjegyzés: először a kép hevében azt írtam, hogy Dzsudzsák meze volt Macklemore-on, de ez nem igaz, egy szám nélküli, de magyar válogatott-mez volt rajta.

Ne maradjon le semmiről!