Jon Bon Jovi a legjobb esküvői vendég

2016.07.09. 00:41

Egy pillanatra mindenki képzelje el, hogy egy 56 éves rocklegenda, és éppen egy barátja lányának esküvőjén van, ahol szeretne egy kicsit bulizni, esetleg berúgni, és persze tisztában van azzal, hogy legalább 800 szelfihez kell majd vigyorognia, és ezerszer megválaszolni azt a kérdést, hogy most akkor a gitárosa parókát hord-e, vagy csak ennyire gáz már a haja, és titokban attól retteg, hogy a lakodalmas zenekar nehogy elővegye azt a bizonyos slágert, amit mindenki ismer, mert semmi kedve nincs énekelni. Persze, hogy előveszik.

Jon Bon Jovi lagziba ment

Ilyenkor lehet a torokra mutogatni, hogy bazdmeg, mennék én, de nem bírok, esetleg valami vicces megjegyzéssel kimenteni magunkat, de van az a pont, amikor már kifejezetten kínos és ciki nemet mondani, fel kell állni, és lenyomni két versszakot és három refrént a nótából, aminek a magas részeit már 20 éve nem tudja az ember kiénekelni, mert hát ami működött 1986-ban, az ma már annyira nem, de sebaj, a zenekar (bőgő, dob, szintetizátor, trombita) énekesnője majd segít, és csak túl leszünk rajta. A lényeg, hogy vigyorogjunk, és ne csesszük el a fiatalok legszebb napját.

Hát így énekelte el egy lagziban Jon Bon Jovi a Livin' on a Prayer című dalt. Igyekezett jó pofát vágni hozzá, mert olyan hangnemben kellett énekelnie, amiben már lassan 25 éve nem nagyon tud és szeret (és láthatóan esze ágában nem volt kimenni a mikrofonhoz), de végigtolta, mert vannak olyan dolgok, amiket az ember akkor is megcsinál, ha kurvára semmi kedve nincsen hozzá.