157 ezren verettek és szelfiztek Zamárdiban

2016.07.11. 15:52

Egy szombati teltházzal döntött nézőcsúcsot a Balaton Sound: összesen 157 ezren verettek és szelfiztek Zamárdiban a hétfőn hajnalban zárul fesztiválon.

Így a tavalyi nézőszámnál 12 ezerrel voltak többen idén a Balaton Soundon, ahová csaknem ötven országból érkeztek látogatók, de a fellépők is élvezték a bulit: Martin Garrix saját fellépése után egy kisebb helyszínre is beállt, Lotfi Begi mellé, és hajnalig maradt is a lejátszó mögött. Chris Brown pedig talán még jobban mulatott, mint koncertjének kissé csalódott közönsége: a szervezők szerint lenyűgözte a Balaton, meg is fürdött a tóban. A hazai fellépők közül pedig Karányi volt a legboldogabb, ő a Soundon forgatta az új klipjét.

A tizedik, jubileumi Soundot az első napon pólóágyúzással ünnepelték a szervezők, aztán egy torta és egy konfetti show mellett készült 10 000 születésnapi szelfi is, ami nem is olyan meglepő, mivel a Soundon csak az nem szelfizik, akinek nincs telefonja, vagy ami még tragikusabb, szelfibotja.

A szervezők a szép emlékek mellett zárásként felidézik azért azt is, hogy pár utolsó pillanatos fellépéslemondás azért okot adott némi anyázásra: elmaradt DMX és Deorro meg Robin Shulz szettje is. És akkor a záróhírről még nem is beszéltünk, ami azért több rossz érzést hagyott maga után, mint egy lázas DJ: szombat este két eszméletlen lányt találtak a DVBBS nevű, elektronikus zenét játszó kanadai duó öltözőjében. A zenészeket a reptérről állították elő a rendőrök, akik egyébként közölték: szexuális erőszak gyanúja nem merült fel.

Ne maradjon le semmiről!