Bors: Hat lányt vitt be az öltözőjébe a reptéren feltartóztatott kanadai sztárduó

2016.07.12. 06:36

A Bors úgy tudja, hogy nem két, hanem hat lány ment az öltözőbe a DVBBS nevű kanadai formációval a Balaton Soundon. A lap szerint  a hat lányból három lett  percek alatt rosszul, amitől megijedtek a DVBBS tagjai, és azonnal elmentek a fesztiválról. A reptéren érte őket utol a rendőrség.

Három lány elszaladt, de a másik három már nem tudta elhagyni a helyszínt – mondta a Borsnak az egyik szemtanú. Szerinte az egyik lány a vécében rogyott össze, a másik kettő pedig az öltözőrészben hevert, amikor rájuk találtak.

DVBBS

A Blikk információja szerint az egyik eszméletlenül talált lány egy ismert tévés újságíró lánya, a feljelentést a DVBBS ellen pedig az újságíró tehette. A fiatal lányok még nem voltak 20 évesek, és már napok óta a VIP-részlegben buliztak.

A szervezők hétfő délelőtt azt mondták a Borsnak , hogy a koncert alatt a zenekar tagjai a rajongótáborból néhány lányt hívtak fel a színpadra, majd a koncert után a backstage-be, az öltözőjükbe. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. „A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt le­mondtuk” – közölte a Sziget Iroda munkatársa a lappal.

A Velvet információi szerint  nem erőszakolták meg az öntudatlan lányokat a zenekar konténerében.  

Ahogy arról hétfőn az Index is beszámolt, a kanadai DVBBS szombati fellépése után két fiatal, eszméletlen lányt találtak a takarítók, mindezzel párhuzamosan a Siófoki Rendőrkapitányság előállított négy férfit a fesztivál bejáratánál. A négy férfiből háromnál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást mutatott ki, a rendőrség pedig gyanúsítottként hallgatta ki őket. Nem tudni, hogy a két eset között van-e kapcsolat, mindenesetre a ma elküldött kérdéseinkre reagált személyesen a DVBBS:  

Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál (sic!) néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. A rendőrség az együttműködésünket kérte a nyomozásban, és természetesen mindent megtettünk. A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy, mi szívesen válaszolunk ezekre a vádakra, és készségesen segítünk a rendőrségnek megoldani az esetet.

Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)