Tarantino még két filmet csinál, aztán ennyi volt

2016.07.13. 12:03 Módosítva: 2016.07.13. 15:14

A tizedik rendezése után abbahagyja a filmezést Quentin Tarantino, derül ki a Variety riportjából. A rendező a Jerusalem Cinematheque rendezvényen beszélt arról, hogy a tízes a szerencseszáma, ezért már csak két igazi nagyjátékfilmet készít. Azért is, mert nem szeretne belerondítani abba az egyelőre még csak fiktív díszdobozos kiadványba, amibe majd összegyűjtik a teljes életművét, amikor ő már az öregek otthonában lesz.

A hírek szerint Tarantino következő filmjét annak az Elmore Leonardnak a Forty Lashes Less One című könyvéből készíti, akinek egy másik műve a Jackie Brown alapjául szolgált. Bár ezzel a tervvel kapcsolatban azt is megjegyezte: lehet, hogy inkább egy négy-öt órás minisorozatot forgatna, szóval valószínűbbnek tűnik, hogy inkább a Becstelen brigantyk világához tér vissza a Killer Crow miatt.

A Killer Crow benne volt a Becstelen brigantyk eredeti forgatókönyvében, de utólag kiszedték a történetből. Ezzel Tarantino visszahozhatná Christoph Waltzot és vele Hans Landa karakterét, akiről nemrég úgy nyilatkozott, hogy minden szereplője közül a legkedvesebb.

A harmadik opció a régóta pletykált Kill Bill 3 lehet, de ezzel kapcsolatban a rendező szintén csak annyit mondott, hogy ő is amolyan trilógiás rendező, amiből nyilván könnyű a harmadik részre következtetni. A helyzetet persze bonyolítja, hogy Tarantino egy filmként kezeli a Kill Bill két részét. Egyelőre nem tudni, mi lesz, de ha a rendezőnek tényleg csak két filmje maradt, akkor rendesen át kell gondolnia, mivel búcsúzik a rajongóktól.

Ne maradjon le semmiről!