Blikk: Videó készült a Balaton Sound backstage-ében

2016.07.13. 09:00

Több lányt is ájultan találtak meg nemrég a Balaton Soundon fellépő kanadai DVBBS duó öltözőjében. Egyikükről azóta kiderült, hogy Bényi Ildikó köztévés műsorvezető lánya, illetve olyan részletek is napvilágot láttak, hogy a lányok már a buli alatt ittak az első sorban, majd a backstage-ben olyan italt kaptak, amiről nem tudták, hogy micsoda. A Blikk információi szerint az igazság hamar kiderülhet, mivel be volt kamerázva az öltöző.

Bényi Ildikó azt nyilatkozta a TV2-nek, mindent megtesznek, hogy kiderüljön az igazság, amire elég jó az esély, mivel az öltözőterület be volt kamerázva. Magukon az öltözőkonténereken belül ugyan nincs kamera, de a teljes nagyszínpad mögötti backstage-et figyelik, így felvétel készül minden ott megforduló emberről.

Így az is kiderülhet, hogy mikor és hogyan tűntek el az ájult lányok mellől a DVBBS tagjai, és ki lehetett az a két rejtélyes alak, aki először piával kínálta, majd bevitte a DJ-k öltözőjébe  a lányokat. 

A Blikk azt is írja, hogy állítólag az egyik lány szervezetében többféle kábítószert is találtak. A kanadaiakat kábítószer-birtoklással gyanúsítják, közülük egyiküknek ráadásul volt már rendőrségi ügye marihuána miatt.

A Borsnak az egyik lány is megszólalt, aki ott volt a DVBBS öltözőjében. Állítása szerint nem szexelni mentek hátra, hanem csak fotózkodni és autogramot kérni, de aztán megkínálták őket valamilyen itallal, és egyszer csak jött a képszakadás.

A DVBBS korábban az alábbi közleményt juttatta el az Indexnek:

Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál (sic!) néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. A rendőrség az együttműködésünket kérte a nyomozásban, és természetesen mindent megtettünk. A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy, mi szívesen válaszolunk ezekre a vádakra, és készségesen segítünk a rendőrségnek megoldani az esetet.

Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)

A felvétel hírével kapcsolatban kerestük a sajtóosztályt, de azt a választ kaptuk, hogy nincs kamera a backstage-ben.